Gratis verzending in NL vanaf €80,-

Brow Lamination

Brow Lift

Brow Lamination

Brow Lift

Een Brow Lift, ook wel brow lamination genoemd, is een nieuwe trend in de de beauty wereld waarbij de wenkbrauwhaartjes in een bepaalde positie worden gebracht en ‘ vastgezet’ door middel van een speciale lotion formule.

Het proces begint met het reinigen van de wenkbrauwen en het bespreken van de vorm en eventuele kleur. Vervolgens wordt er een lotion aangebracht om de haren flexibel te maken en ze zo door te kunnen kammen. Hierna wordt er een fixerende lotion aangebracht om de wenkbrauwen in de gewenste vorm te houden. Deze behandeling vereist kunde, precisie en de juiste middelen. Je kunt tot wel 8 weken plezier hebben van je gelifte brows!

De voordelen van een Brow Lift zijn dat het de wenkbrauwen een vollere en strakke uitstraling geeft, waardoor de gezichtscontouren worden verbeterd. Bovendien kan het helpen bij het corrigeren van asymmetrische wenkbrauwen of dunne wenkbrauwen.

Al met al is een Brow Lift een populaire trend die kan helpen bij het verbeteren van de uitstraling van de wenkbrauwen en het gezicht als geheel. Het is echter belangrijk om te overwegen of deze behandeling geschikt is voor jou en om een professionele wenkbrauwstyliste te raadplegen. 

Featured

Uitgelicht

Een selectie van onze top producten