Gratis verzending in NL vanaf €80,-

Good brows for weeks!

Henna Brows

Good brows for weeks!

Henna Brows

Henna is een natuurlijke verf gemaakt van de henna plant en wordt al eeuwenlang gebruikt voor het kleuren van haar. In de afgelopen jaren is het ook populair geworden voor het verven van wenkbrauwen.

Henna Brows blijven tot 14 dagen op de huid zitten en 6-8 weken in de haartjes. Dit is langer dan wenkbrauwverf, daar worden alleen de haartjes geverfd en niet de huid. Henna wordt ook vaak gebruikt voor mensen die van sprekende wenkbrauwen houden of een volle look  omdat ze weinig haartjes hebben.

De oorsprong van henna gaat terug tot het oude Egypte, waar het werd gebruikt voor het kleuren van haar en het maken van tatoeages. Het werd ook veel gebruikt in India, Pakistan en andere delen van de Arabische wereld. Tegenwoordig wordt henna wereldwijd gebruikt voor cosmetische en religieuze doeleinden.

In het algemeen is Henna Brows een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke en langer houdbare optie voor het verven van hun wenkbrauwen.

Waarom naar een salon gaan voor Henna Brows?

Het is heel belangrijk om naar een professionele salon te gaan als je je wenkbrauwen wilt verven met Henna. Dit is omdat de technieken die worden gebruikt voor het aanbrengen van henna op wenkbrauwen veel precisie vereisen. Een professionele stylist heeft de vaardigheden en ervaring om ervoor te zorgen dat uw wenkbrauwen er natuurlijk en symmetrisch uitzien, en dat de kleur precies is zoals u wilt.

Phace-Henna: Vegan en EU gecertificeerd

Phace Henna is het eerste volledig EU-gecertificeerde merk voor henna producten, cruelty free en vegan! Dit betekent dat het productieproces van Phace-Henna voldoet aan de Europese normen voor veiligheid en kwaliteit. Dit geeft u de zekerheid dat u een veilig en kwalitatief hoogwaardig (en stabiel!) product gebruikt voor uw wenkbrauwen.

Featured

Uitgelicht

Een selectie van onze top producten