Gratis verzending in NL vanaf €80,-

Let a professional fix it!

OMG, STOP MET ZELF EPILEREN!

Let a professional fix it!

OMG, STOP MET ZELF EPILEREN!

In de jaren 80 was het heel populair om je wenkbrauwen zo dun mogelijk te maken. Veel vrouwen epileerde hun wenkbrauwen tot een dunne streep, in de hoop dat dit hen een meer fashionable uitstraling zou geven. Helaas, veel van deze vrouwen merkten al snel dat hun wenkbrauwen niet zo snel meer terug groeiden en dat ze zich zorgen moesten maken over de gevolgen van hun acties.

Tegenwoordig begrijpen we dat dunne wenkbrauwen niet voor iedereen is weggelegd. Het is daarom belangrijk om professioneel advies te vragen bij teruggroeien van de wenkbrauwen en de juiste manier van shapen. In deze blog gaan we dieper in op de gevolgen van te veel epileren en waarom het beter is om professioneel advies te vragen of om dit door een professioneel te laten doen.

Als je te veel van je wenkbrauwen epileert, kan dit leiden tot onbedoelde gevolgen. Hier zijn enkele van de problemen die kunnen ontstaan:

  • Dunne wenkbrauwen: Als je te veel haar weghaalt, kan dit leiden tot dunne, onnatuurlijke wenkbrauwen. Dit kan ervoor zorgen dat je gezicht er ongebalanceerd uitziet.
  • Onregelmatige wenkbrauwen: Als je niet precies weet hoe je je wenkbrauwen moet epileren, kan dit leiden tot onregelmatige, ongelijke wenkbrauwen. Dit kan ervoor zorgen dat je gezicht er onverzorgd uitziet.
  • Verbranding of irritatie: Als je de huid rondom je wenkbrauwen beschadigt tijdens het epileren, kan dit leiden tot verbranding of irritatie. Dit kan pijn veroorzaken en kan ertoe leiden dat de huid geïrriteerd raakt.
  • Haargroei problemen: Als je te vaak epileert, kan dit leiden tot problemen met de haargroei. Haren kunnen dunner worden of helemaal niet meer terug groeien.

Het is daarom belangrijk om professioneel advies te vragen bij het epileren van je wenkbrauwen, of om dit door een professioneel te laten doen.

Featured

Uitgelicht

Een selectie van onze top producten