Gratis verzending in NL vanaf €80,-

The frame of your phace.

Wenkbrauwen

The frame of your phace.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van ons gezicht en kunnen onze uitdrukkingen en emoties versterken. Helaas zijn niet alle wenkbrauwen van nature gelijk, dus veel mensen kiezen ervoor om hun wenkbrauwen te verfraaien met behulp van make-up of zelfs permanente make-up.

Het eerste wat u moet doen als u uw wenkbrauwen wilt verbeteren, is om te bepalen wat voor soort wenkbrauwen u wilt. Er zijn drie hoofdtypen wenkbrauwen: strak, natuurlijk en vol. Een strakke wenkbrauw is perfect voor degenen die een precieze en geometrische look willen, terwijl een natuurlijke wenkbrauw perfect is voor degenen die een ontspannen en natuurlijke look willen.

Er zijn verschillende manieren om uw wenkbrauwen te verbeteren, afhankelijk van het type wenkbrauw dat u wilt. Hier zijn een paar tips:

  • Gebruik een wenkbrauwpotlood of -poeder om uw wenkbrauwen te definiëren en te versterken. Dit is een snelle en gemakkelijke manier om uw wenkbrauwen er voller en sprekender uit te laten zien.
  • Gebruik wenkbrauw gel of -wax om uw wenkbrauwen in model te houden. Dit is ideaal voor degenen die willen dat hun wenkbrauwen er strak uitzien en heb jij stugge of wat wildere wenkbrauwen, gebruik dan de Brow Soap! 
  • Gebruik de highlighter aan de onderkant om meer diepte en contouren te creëren.

Het is belangrijk om te onthouden dat wenkbrauwen uniek zijn voor iedereen en dat er geen “juiste” manier is om ze te doen. Experimenteer met verschillende producten en technieken om te zien wat het beste werkt voor uw wenkbrauwen. Mare…. heb je 2 linkerhanden? Ga dan naar de professional!

Als u besluit om uw wenkbrauwen permanent te laten maken, is het belangrijk om een erkende professional te vinden die ervaring heeft met permanente make-up! Doe altijd research voordat je je afspraak boekt.

Featured

Uitgelicht

Een selectie van onze top producten